Blog over aannemers

Welkom! Mijn naam is Gerard. Zelf ben lang werkzaam geweest als aannemer. Inmiddels ben ik met pensioen. Daarnaast heb ik interesse in schrijven. Daarom ga ik proberen je zoveel mogelijk te informeren over wat aannemers nu precies doen. En ik kan je vertellen, ik word er zelf nog behoorlijk enthousiast van! Ik vind het leuk om mensen iets te leren. Zeker als het gaat over iets waar ik zelf veel verstand van heb. Dat is in dit geval zo. Hopelijk gaat het mij lukken je te informeren met de tekst, en daarnaast hoop ik je enthousiast te maken. In ieder geval wens ik je veel leesplezier toe!

Keuzes in open haarden

aannemers verwarming & airco Blog

Het knisperende geluid en de geur van hout, dat hoort echt bij open haarden. Open haarden geven heerlijke warmte af en veel mensen vinden deze erg romantisch.   

Verschillende soorten open haarden

Vroeger had je maar een soort open haard: de schouw. Tegenwoordig zie je deze nog steeds, maar je ziet ook steeds vaker andere open haarden. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillen kleuren, vormen en afmetingen bij Hans van der Vorst Open Haarden. Je hebt bijvoorbeeld design haarden. Deze hebben een strakke vormgeving en passen heel mooi in een modern huis / interieur. Vaak hebben deze een antraciete kleur, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Daarnaast heb je ook hoekhaarden of haarden die rondom open zijn. Deze haard kan je bijvoorbeeld in het midden van de woonkamer plaatsen, dan kan je overal in deze ruimte genieten van het knisperende haardvuur. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer verschillende haarden te vinden op internet of in de traditionele winkels.   

Gas, elektrisch of traditioneel

Vroeger had je alleen open haarden waar je echt hout in moest leggen en die je dan aanstak. Tegenwoordig heb je deze traditionele haarden nog steeds, maar je ziet bijvoorbeeld ook steeds vaker gashaarden of elektrische haarden. Voor deze haarden heb je niet perse echt hout nodig. Je kunt kunstblokken in deze haarden leggen. Deze kunstblokken zijn niet van echt te onderscheiden. Of je nou voor een traditionele haard, gashaard, elektrische haard of andere haard kiest, maakt niets uit. Alle haarden geven een heerlijke warmte af. In de wintermaanden zal je het zeker niet koud hebben. Maar ook in de zomermaanden is het erg gezellig om de open haard aan te doen. Als je dan op jouw terras buiten zit, is het gezellig om de open haard te zien branden.  

Internet of traditionele winkel

Er zijn traditionele winkels die open haarden verkopen, maar ook op internet kan je deze volop vinden. Als eerste is het belangrijk om te weten of je een traditionele haard, gashaard of wat anders wilt. In sommige woningen is een traditionele haard bijvoorbeeld niet mogelijk, dus het is belangrijk om dit goed uit te zoeken. Als dit bekend is, kan je gaan kijken welk model je mooi vindt. Op internet en in de traditionele winkels zijn heel veel verschillende modellen te vinden. Op internet zijn de prijzen ook eenvoudig met elkaar te vergelijken. Zo betaal je dus nooit te veel voor jouw open haard.   

Heb je jouw keuze gemaakt? Bestel de perfecte open haard dan snel. Hoe eerder jij hem besteld, hoe eerder deze geïnstalleerd wordt in jouw huis. Je kunt dan snel genieten van de heerlijke warmte die jouw open haard geeft! Genieten!

Delen  

29 maart 2018